Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Buhur Görmek

Rüyada Buhur Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Buhur :
Bir kimsenin rüyasında buhur yaktığını görmesi; o kimsenin helâl bir rızık ve bol kârlı bir yaşam tarzı elde edeceğine işaretle tabir edilir. Böyle bir rüyanın görülmesi; bazen de açığa vurulan sevgi ve muhabbetle yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Buhur :
Insanın rüyada tütsülenmesi halk ile iyi geçinmeye delalet eder. Tütsü yakılan kap, sahibini medh ettirecek ve hayırla yad ettirecek bir köleye delalet eder. Çünkü güzel koku medh edilen şeydir. Buhurdan, hasta için ölümüne delalet eder, denilmiştir, ölüler için güzel kokularla terkip edilmiş hunut denilen şey ile tütsülendiğini gören kimse, korku ile beraber övülmeye delalet eder.
Anber ile tütsülenmek, şerefli bir kimse tarafından mala nail olmaya, misk, karanfil ve Hindistan cevizi gibi siyah ve hoş kokulu şeylerle tütsülenmek, ululuğa ve sevince delalet eder. Rüyada tütsülendiğini gören kimse, hayırlı ticarete medh-ü sena ile geçinmeye delalet eder. Rüyada buhurlanmak fakir için zenginliktir.
Buhur ilme ve dine bazen da aşikare sadaka vermeye, rüşvete, düşman ile sulha, işsiz kimse için işe, yahut sırları gizli olan bir şeyin sırrını ifşa etmeye, kendisini insanlara sevdirmeye ve yaltaklık yapmaya delalet eder. bazen da buhur, muhabbete ve aşkı izhara delalet eder. Rüyada efsun buhurları, düşmanı kahretmeye, kıskanç insanları yenmeye, korku ve hastalıktan kurtulmaya sihri iptal etmeye, sahipleri için rızık toplamaya ve rüyada niyet ettiği şeyin meydana gelmesine delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Buhur :
Tütsülenmek fakir için zenginlik, diğerleri için halk nezdinde itibar ve şereftir. Evin tütsülenmesi sağlıklı insanlar için sevgi ve muhabbete, bekar için evlenmeye, Hasta olan evde yanan buhurdanın sönmesi onun ölümüne, Evde görülen tütsü kabı (buhurdann) şiir ve edebiyatta yetenekli bir evlada, Tütsü kabının kırılması yahut onda görülen eksiklik, maiyetinde bulunanlarda farkedilmeyen kusurlara delalet eder.

---
Buhur rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.