Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çimdiklemek Görmek

Rüyada Çimdiklemek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Çimdiklemek :
İmam-ı Nablusî’nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir başka insanı çimdiklediğini görmesi; o kişinin Çimdiklediği insanın malına göz dikeceğine ve çimdikleme esnasında Parmakları arasında kalan et miktarınca o adamın malından eline mal geçeceğine işaret şeklinde yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir başkasının budunu çimdiklediğini görme; o adamın eşine hainlik yapacağına, eğer o adamın karnını çimdiklediğini görürse; onun gizli olan malına göz dikeceğine, uyluğunu çimdiklediğini görürse; o kimsenin kabilesinin bütün malına göz dikeceğine işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Çimdiklemek :
Bir kimse rüyada bir insanı çimdiklediğini görse, çimdiklediği adamın malına göz diker. Çimdiklendiğinde parmakları arasında kalan et miktarınca eline mal geçer. Rüyada birisinin budunu çimdiklerse, o adamın hanımına hainlik eder. Karnını çimdiklerse, o kimse o adamın gizli olan malına göz diker. Uyluğunu çimdiklerse, kavim ve kabilesinin malına göz diker. Elini çimdiklerse, erkek kardeşinin malına göz diker. Bir kimseyi rüyada zehirli bir hayvanın ısırması, o kimsenin kötü bir söz işitmesine delalet eder. Bazan da rüyada yılan ve akrep gibilerin ısırması, ışınlan kimsenin haram olarak kazanacağı ve akıbetinin zarar ve azab olacağı bir mal kazanmasına delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Çimdiklemek :
Bir kimse rüyada bir insanı çimdiklediğini görse, çimdiklediği adamın malına göz diker. Rüyada birisinin kalçasını çimdiklerse, o adamın hanımına hainlik eder.uyluğunu çimdiklerse, millet ve kabilesinin malına göz diker.Elini çimdiklerse, erkek kardeşinin malına göz diker.

İhya Rüya Tabirleri
Çimdiklemek :
Birini çimdiklemek onun malını kıskanmaya, But ve kalçasından birini çimdiklemek onun eşine kötü gözle bakmaya, Birinin elini çimdiklemek kazancını kıskanmaya delalet eder.

---
Çimdiklemek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.