Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çömlekçi Görmek

Rüyada Çömlekçi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Çömlekçi :
Bir kimsenin rüyasında bir çömlekçi (çömlek yapan usta) görmesi; o kimsenin başkalarına zulmetmeyi sevdiğine, kişinin rüyasında bir çömleğin kırılmış olduğunu görmesi; böyle bir insandan kurtulmaya yorumlanır. İmam-ı Nablusi'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir çömlekçi görmesi; câriye, köle ve hayvan satıcısı görmeye ve rüya sahibinin rütbesine göre hayır veya şer için toplanmış bir toplumda bulunmasına yorumlandığı gibi, rüyada çömlekçi görülmesi; aynı zamanda tahsildara da delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Çömlekçi :
Rüyada çömlekçiyi görmek, cariye, köle ve hayvan satıcısını görmeye ve rüya sahibinin rütbesine göre hayır veya şer için toplanmış bir cemiyette bulunmasına delalet eder. Çömlekçiyi görmek, tahsildara da delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Çömlekçi :
Rüyada çömlekçiyi görmek, rüya sahibinin rütbesine göre hayır veya şer için toplanmış bir cemiyette bulunmasına işarettir. Çömlekçiyi görmek, tahsildara da işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Çömlekçi :
İyilik yahut kötülük için bir araya gelen insanlara katılmaya, Mesleği çömlekçilik olan kimse vergi memuruna yahut para tahsil eden kimseye de delalet eder.

---
Çömlekçi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.