Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cimrilik Görmek

Rüyada Cimrilik Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cimrilik :
Rüyanızda bir cimri ile tanıştığınızı ve onun kasası başında paralarını saydığını görmeniz; gelecekte bir mirasa konacağınıza işaret eder. Mirasın miktarı, rüyada görülen kasanın büyüklüğü ile orantılıdır. Bir kimsenin rüyasında cimri bir kimseyi görmesi; o kimsenin parasına bin düğüm atacağına, bir kimsenin rüyasında cimrice bir harekette bulunduğunu görmesi; o kimsenin elinden bir miktar paranın çıkacağına yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Cimrilik :
Rüyada cimrilik ettiğini gören, uyanıkken ilacı olmayan bir hastalığa delalet eder. bazen cimrilik, nifakçı ve sahibini cehenneme yaklaştıracak amele delalet eder. bazen da cimrilik, çoluk çocuğunun nafakalarını kısıp daraltmaya, mal ve evadlarının telef olmasına yahut kötü tedbirli bir varise delalet eder. Rüyada cimrilik, yemek veya yerilmektir. Bundan dolayı rüyada cimrilik ettiğini gören kimse, yerilir. Nitekim yerildiğini gören kimsenin cimrilik yapması gibi. Kötü rüya görerek mal infak etmek, ecelin yaklaşmasına delalet eder. Rüyada gönlünün isteği ile mal infak etse hayır ve nimete erişir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Cimrilik :
Rüyada cimrilik ettiğini gören, uyanıkken ilacı olmayan bir hastalığa işaret eder. Bazen cimrilik, ayrılıkçı ve sahibini cehenneme yaklaştıracak amele işaret eder. Bazen de cimrilik, çoluk çocuğunun nafakalarını kısıp daraltmaya, mal ve evladlarının telef olmasına yahut kötü tedbirli bir varise işaret eder. Rüyada cimrilik, yemek veya yerilmektir.

İhya Rüya Tabirleri
Cimrilik :
Cimri olduğunu görmek nifaka, kendini cehenneme götürücek amelleri işlemeye, çocuk çocuğunun nafakasından kısmaya; Cimrilik yüz karası olmaya; yerve ve yerilmeye, mahzurlu işler yapmaya; Cimri birini görmek, bu özellikleri olan bir kimseye delalet eder.

---
Cimrilik rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.