Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Et Yemeği Görmek

Rüyada Et Yemeği Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Et Yemeği :
Rüyada et ile pişmiş yemeği görmek, fakir için zenginliğe, etsiz pişmiş yemeği görmek, ihtiyaç veya ibadete delalet eder. Karışık şeylerle pişmiş yemeği görmek, hastalıktır.
Rüyada güzel bir yemek pişirdiğini gören kimse, o yemek miktarınca şöhrete erişir ve fakirlikten sonra zengin olur. Eğer kendisi için başka birisinin pişirdiğini görse, bazan da o adam o kimse hakkında hile yapmasından korkulur. Bazan da o kimse maksat ve arzusuna kavuşmak için yardım görür.
Et veya pirinç ile pişirilmiş süt ve bunlardan başka şeyler ferahlık, sevinç, akid, ilim ve faydalı rızıklara delalet eder. Bakla, kabak ve bunlara benzeyen sebzelerle pişirilen süt soyca olan karışıklığa ve güzel görülen bid'atlara delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Et Yemeği :
Rüyada et ile pişmiş yemeği görmek, fakir için zenginliğe, etsiz pişmiş yemeği görmek, ihtiyaç veya ibadete işarettir.Karışık şeylerle pişmiş yemeği görmek, hastalıktır.Rüyada güzel bir yemek pişirdiğini gören kimse, o yemek miktannca şöhrete erişir ve fakirlikten so a zengin olur. Eğer kendisi için başka birisinin pişirdigini görse, o adamın o kimse hakkında hile yapmasından korkulur. Bazen de o kimse maksat ve arzusuna kavuşmak için yardım görür.Et veya pirinç ile pişirilmiş süt ve bunlardan başka şeyler ferahlık, sevinç akid, ilim ve faydalı rızıklara işarettir.

---
Et Yemeği rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.