Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Fırıncı Görmek

Rüyada Fırıncı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Fırıncı :
Rüyada herhangi bir fırıncı görülmesi; mahalle muhtarı gibi halkın işlerine bakan biri olarak yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir fırıncı ile konuştuğunu görmesi; oturmakta olduğu mahallesi için hayırlı bir şey yapmak istediğine, kişinin rüyasında bir fırıncı ile kavga ettiğini görmesi; o kimsenin bulunduğu muhitte aleyhine birtakım dedikoduların yapıldığına yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Fırıncı :
Rüyada görülen fırıncı, halkın işlerine vakıf bir kimseye delâlet eder. Bazan fırıncıyı görmek, kaçmaya ve uzaklaşmaya, bazan da nesli çok olan bir adama delâlet eder. Fırıncıyı görmek, bekâr için evlenmeye, evliler için de evlâda delâlet eder. Bazan da sultanın hizmetçisine, namaz kılmamaya, ibadet ve taatı boşlamaya, üzüntü, keder ve fakirliğe delâlet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Fırıncı :
Rüyada görülen fırıncı, halkın işlerine vakıf bir kimseye işaret eder.Bazen fınncıyı görmek, kaçmaya ve uzaklaşmaya, bazen de nesli çok olan bir adama işaret eder.Fırıncıyı görmek, bekar için evlenmeye, evliler için de evlada işaret eder.Bazen de hizmetçisine, namaz kılmamaya, ibadet ve taatı boşlamaya, üzüntü, keder ve fakirliğe işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Fırıncı :
İnsanlara hizmet eden varlık sahibi bir kimseye, Fırıncı çocuk, sevgili, merhametli yönetici, korkudan emniyet ve mal bolluğuna delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Ekmek.)

---
Fırıncı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.