Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Gizli Söz Dinlemek Görmek

Rüyada Gizli Söz Dinlemek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Gizli Söz Dinlemek :
Bir kimsenin rüyasında gizli konuşmalara kulak verip dinlediğini görmesi; o kimsenin yalan söyleyeceğine ve koğuculuk yapacağına, bir tüccarın gizli konuşmaları dinlediğini görmesi; alış-verişi yaptıktan sonra bozmaya yöneleceğine, rüya sahibi eğer vali ise; görevinden alınacağına işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Gizli Söz Dinlemek :
Rüyada gizli sözlere kulak verdiğini görmek yalan ve koğuculuğa delâlet eder. Bazan da sultan tarafından kötü bir şeyle karşılanır.
Gizli söz dinlediğini gören tüccar ise alışverişten sonra bu alışverişi bozmaya çalışır. Vali ise işinden alınır. Bir adamdan gizli söz dinlediğini gören kimse o adamın gizli taraflarını ve rüsvaylığını murad eder.
Bir adam birtakım sözler işitip bunlardan en güzellerini seçerse müjdeye nail olur. Rüyada birisinden bir söz işitip bunu da işitmemiş gibi göstermek, yalan söylemeye ve bu yalanda devam etmeye alâmettir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Gizli Söz Dinlemek :
Rüyada gizli sözlere kulak verdiğini görmek yalan ve koğuculuğa işaret eder. Gizli söz dinlediğini gören tüccar ise alış-verişten so a bu alış-verişi bozmaya çalışır. Vali ise işinden alınır. Bir adamdan gizli söz dinlediğini gören kimse o adamın gizli taraflarını ve rüsvaylığını ister. Bir adam birtakım sözler işitip bunlardan en güzellerini seçerse müjdeye işarettir. Rüyada birisinden bir söz işitip bunu da işitmemiş gibi göstermek, yalan söylemeye ve bu yalanda devam etmeye alamettir.

---
Gizli Söz Dinlemek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.