Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Insan Dişi Görmek

Rüyada Insan Dişi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Insan Dişi :
Rüyada görülen diş, rüya sahibinin Kavim ve kabilesinin büyüğü veya en hayırlısıdır.
Rüyada düştüğü görülen dişler, mal veya kendisinde meydana gelecek noksanlığa delalet eder. Azı dişleri rüya sahibinin uzak akrabası veya kendileriyle övündüğü mal ve evladı ya da buluğ çağma erişmeyen çocuklarıdır.
Üst çenede ve göz hizasında bulunan dişler erkeklere, alt çene ve sakal hizasında bulunan dişler de kadınlara delalet eder. Bir kimse, rüyada bu dişlerin birinde gördüğü artma, kuvvete, beyazlık ve güzellik ise, o kimsenin, o dişinin ifade ettiği kimseden göreceği ferahlık ve sevince delalet eder.
Rüyada azı dişinin sökülüp, koparıldığını gören kimse, o dişin temsil ettiği akrabasından birisinin ölümüne delalet eder. Bazı tabirciler de, o kimse borçlu ise Allah (C.C.) ona borcunu ödemek için kuvvet verir veya o kimseye emanet olarak verilen şeyi sahibine teslim eder ya da azı dişin temsil ettiği kimse ile akrabalık ilişkilerini keser, dediler.
Rüyada dişlerinden birisinin ağrıdığını gören kimse o dişin tçmsil ettiği akrabasından kötü bir söz işitir, veya o akrabası ona dişindeki ağrının şiddeti kadar bir muamele yapar.

---
Insan Dişi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.