Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Işten Çıkarılmak Görmek

Rüyada Işten Çıkarılmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Işten Çıkarılmak :
Rüyada birisini işinden çıkarmak, hanım için verilen talaktır veya bir san'attan diğer bir sanata geçmektir. Kadından yapılan azil (korunma) rüya sahibinin malında israf yaptığına ve çoluk çocuğunu mahrum etmesine delalet eder.
Bazı tabirciler, —rüyada verilen söz işten çıkarılmaya delalet ettiği gibi— rüyada işten çıkarmak da, verilen söze delalet eder, dediler. Işten çıkarılmak arzu ettiği memuriyete de delalet eder. Bir kimse rüyada bir vazifeden alındığını görse, o kimseye o vazife verilir.
Vazifesinden alınmış bir kimse rüyada kendisini vazifesinden almak için melik tarafından bir elçi gönderildiğini görse, o kimse memuriyete tayin edilir.
Bir kimse rüyada vazifeden alındığını ve yerine yaşlı birisinin tayin edildiğini görse, o kimsenin işleri kuvvetli olur. Kendi yerine genç bir kimsenin tayin edildiğini görse, o kimseye bulunduğu memuriyette bazı düşmanları tarafından bir fenalık erişir
Molla Cami Rüya Tabirleri
Işten Çıkarılmak :
Rüyada birisini işinden çıkarmak, boşanma karan veyameslekten diğer bir mesleke geçmektir. Bir kimse rüyada vazifeden alındığını ve yerine yaşlı birisinin tayin edildiğini görse, o kimsenin işleri yolunda gider. Kendi yerine genç bir kimsenin tayin edildiğini görse, o kimseye bulunduğu düşmanları tarafından bir kötülük tezgahlanır.

---
Işten Çıkarılmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.