Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Uzaklık Görmek

Rüyada Uzaklık Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Uzaklık :
Bir kimsenin rüyasında uzak bir yerden bir haber verdiğini görmesi; o kimsenin işinden dolayı istemediği bir haber alacağına işaret eder. Bir yoruma göre de rüyada uzaklık görülmesi; yakınlık ile tabir edilir. Çünkü rüyalar çoğu zaman aksi ile yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Uzaklık :
Rüyada görülen uzaklık, zulme delalet eder. Mesafenin uzaklığı mahrumluktur. Sahısların uzaklığı, münazaaya, ölüme yahut azle delalet eder. Bazen de uzaklık yakınlığa delalet eder. Çünkü biri diğerinin zıddıdır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Uzaklık :
Rüyada görülen uzaklık, zulme delalet eder. Mesafenin uzaklığı mahrumluktur. Åžahısların uzaklığı, münazaaya, ölüme yahut azle delalet eder. Bazen de uzaklık yakınlığa delalet eder. Çünkü biri diğerinin zıddıdır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Uzaklık :
Rüyada görülen uzaklık, zulme işarettir. Mesafenin uzaklığımahrumluktur. Şahıslann uzaklığı, münazaaya, ölüme yahut azle işarettir.Bazen de uzaklık yakınlığa işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Uzaklık :
Mesafe uzaklığı mahrumiyete, zulme; Fertlerin uzaklığı (uzak durmaları yahut uzakta olmaları) azledilmeye, tartışmaya yahut ölüme; Uzaklık bazen yakınlığa delalet eder.

---
Uzaklık rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.