Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Sitem Etmek Görmek

Rüyada Sitem Etmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Sitem Etmek :
Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir başkasına sitem ettiğini görmesi; o kimsenin sitem ettiği kişiye söz geçiremeyeceğine işaret eder. Rüyada sitem edilen kimse sitem edenden üstün olur. Kendisine sitem eden kimseye karşılık olarak sitem ettiğini gören, fenalığa fenalık ile karşılık vermiş olur. Bir kimsenin rüyasında bir devlet büyüğünün kendisine sitem ettiğini görmesi; o kimse tarafından bir iyilik göreceğine yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Sitem Etmek :
Bir kimse rüyada kendisine birçok yönlerden birisi tarafından sitem edildiğini görse, sitem edene raci olur ve sitem edilen de bunu görerek muzaffer olur.
Sitem, dünya ve onun ikbaline delalet eder, eğer mülkü varsa; lakin akibeti için iyi sayılmaz. Rüyayı gören sitem eden kimse ise rüyada kendisine zulmedildiğini görene Allah tarafından yardım edilir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Sitem Etmek :
Bir kimse rüyada kendisine birçok yönlerden birisi tarafından sitem edildiğini görse, sitem edene raci olur ve sitem edilen de bunu görerek muzaffer olur.Sitem, dünya ve onun ikbaline işarettir, ancak akibeti için iyi sayılmaz. Rüyayı gören sitem eden kimse ise rüyada kendisine zulmedildigini görene Allah tarafından yardım edilir.

İhya Rüya Tabirleri
Sitem Etmek :
Birinin sitemine maruz kalmak, onun rica ile yalvarmasına, Haklı bir gerekçeyle sitem ettiğini görmek ilahi yardım görmeye delalet eder.

---
Sitem Etmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.