Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Söz Görmek

Rüyada Söz Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Söz :
Rüyada bir kimseye muhtelif dillerde konuşan bir adam gelse, Süleyman (A.S.)'ın kıssasına binaen o kimsenin büyük bir mülke nail olacağma delalet eder. Ölülerin kapalı olarak konuşmalarının tabiri de böyledir.
Rüyada her türlü kuşun rüya sahibine söz söylemesi rüya sahibinin büyük bir mülke ilim ve fıkıh'a nail olmakla müjdelenmeye delalet eder.
Bir kimse rüyada erkek veya dişi bir deve veya bir koç ya da hayvanlardan birisinin kendisiyle konuştuğunu ve «ben bir rüya gördümu dediğini ve bu rüyayı tam anlatamadığını görse, o kimse için harp, düşmanlık veya tehlike vaki olmasma yahut onun mülkünün gitmesine delalet eder.
Rüyada bir köpeğin veya parsın yahut bir boğanın kendisine «ben bir rüya gördüm» dediğini gören kimse, hakkında bir ganimet veya bir fayda ve sevinçle müjdeye delalet eder. Kuşların hepsinin konuşmaları makbuldür.
Bir kimse rüyada bir kuşun kendisiyle söz söylendiğini görse, o kimsenin makam ve şansı yücelir.
Rüyada bir yılanın kendisine güzel bir söz söylediğini gören kimse, bir düşmanından hayır ve sevince erişir. Bu durumdan halk da taaccüp eder.
Bir hayvanın kendisiyle konuştuğunu gören kimse, «O söz (ün manası) kendilerinin aleyhinde (tahakkuk edip) vuku (zuhur)a geldiği zaman yerden bunlar için bir dabbe çıkarırız ki, bu onlara insanların ayetlerimizi kati bir kanaat beslemezler idiğini başlarına kakarak) söyler.

---
Söz rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.