Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kahin Görmek

Rüyada Kahin Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Kahin :
Rüyada kâhin görülmesi şüpheyle yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Kahin :
Rüyada kahin görmek bir şeye inanmaya, dünyadan ve şüpheli şeylerden uzlete çekilmeye veya ancak ilmi için kendisine uyulan imam ve fakihe ya da hiç kimsenin fikrinden ayrılmadığı alime delalet eder.
Falcı, batıl şeylerle aldanan ve düşünmediğinden işin hakikatına vakıf olmayan bir kimseye delalet eder.
Bir kimse rüyada kendisinin falcı olduğunu veya bütün insanlardan fazla falcılık mertebesine ulaştığını görse, bu rüya bütün insanlar için hayırlı, yücelik ve şöhrete erişmeye delalet eder.
Bir kimse rüyada kendisini falcı ve müneccimlerin sözlerini söylediğini veya falcı ve müneccimlerle onların kendi sözleriyle konuştuğunu görse, o kimsenin dünyanın batıl şeyleriyle aldandığına delalet eder.
Gerek rüyada ve gerekse uyanıkken kahini doğrulamak, dince cahilliğe delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Kahin :
Falcı, astrolog gibi gelecekten haber verdiğini iddia eden birini görmek ameli boşa çıkaracak eğilimlere, Bir kahine gidip ona bir şeyler sorduğunu görmek şiddetli üzüntü ve kedere, Kahin, görüş ve fikirleri itibar gören alim bir kimseye, Kendisinin falccı olduğunu görmek hayır, iyilik ve şöhrete, Müneccim görmek ileri gelen kimselerle sohbet etmeye, onların sırlarına vakıf olmaya; yalan yanlış demeden, durmaksızın söz üretmeye ve gevezeliğe; Müneccim bazen müjde va korkuya, ilim ve amele; Falcıya gidip bir şey sormak ve onun dediklerini onaylamak Allah'ın (c.c.) indirdiği kitabı ve Peygamberimizin (s.a.v.) ümmetine bildirdiği hususları inkar etmeye delalet eder. Astroloğun söylediklerini önemsemediğini ve onlara inanmadığını gören kimse aklıselimi vedini prensipleri kendine rehber edinir.

---
Kahin rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.