Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kırlangıç Kuşu Görmek

Rüyada Kırlangıç Kuşu Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Kırlangıç Kuşu :
Rüyada görülen kırlangıç kuşu mal, yahut mübarek bir adam veya bir kadın yahut okuyan bir çocuktur. Bundan dolayı bir kırlangıç kuşu tuttuğunu gören kimse haram mal alır.
Bir kimse kendi evine kırlangıçların dolduğunu görse, aldığı mal helaldir. Bazıları da, kırlangıç kuşu, edip, geçimli ve takva sahibi bir adamdır, dediler.
Bir kimse kendisinin bir kırlangıca faidesinin dokunduğunu görse, o kimsenin bir arkadaşı ve ahbabına bir faidesi dokunur. Kırlangıcı tuttuğunu görse, bir kadına zulmeder.
Kırlangıç eti yediğini gören kimse bir düşmanlıkta bulunur. Birtakım kırlangıçların kendi evinden çıktığını görse, yolculuk sebebiyle akrabalarından ayrılır.
Yaz kırlangıcı ve sığırcık kuşu, şarkıcı ve türkücülere delalet eder. Rüyada görülen kırlangıçlar, ölüme ve çok üzüntüye delalet eder. Yine kırlangıç, iş ve hareket, ses sanatı ve enginlikte hayra delalet eder. .
Kırlangıç görmek ekseriya kadınlar hakkında iyidir. Çünkü rüyada kırlangıç görmek, emin, itimat edilir, evi için idareci ve tedbirli bir kadınla evlenmeye delalet eder.
Kendisinin kırlangıç olduğunu gören kimsenin yanına hırsız girer.
Kırlangıç kuşu, emniyet ve rahata delalet eder. Bir kırlangıca rast geldiğini gören kimse vahşetten emin olur ve kendisine meyil ve teveccüh gösteren kimse ile müsterih olur. Rüyada kırlangıcın ölümü, hayır iş işlemeye teşviktir.

---
Kırlangıç Kuşu rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.