Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çilingir Görmek

Rüyada Çilingir Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Çilingir :
Rüyada çilingir görmek, aracıya delalet eder. Bir kimsenin kapısına rüyada çilingirin kilit takması, o kimsenin evlenmesine; aracı ve dükkanının kapısına kilit takması da, o kimsenin bir malın satılması Için simsarlık etmesine delalet eder.
Çilingiri görmek, sırları gizli tutmaya ve bekar bir kimsenin de nlkahlanmasma delalet eder.
Bazan ağaç kilitleri yapan kimseyi görmek, münafıkları reddetmeye ve demir kilitleri yapan kimseyi görmek de, çetin ve müşkül Işleri kolaylaştırmaya delalet eder.

Molla Cami Rüya Tabirleri
Çilingir :
Rüyada çilingir görmek, aracıya işarettir. Bir kimsenin kapısına rüyada çilingirin kilit takması, o kimsenin evlenmesine, aracı ve dükkanının kapısına kilit takması da, o kimsenin bir malın satılması için aracılık etmesineişarettir. Çilingiri görmek, sırlan gizli tutmaya ve bekar bir kimsenin de nikahlanmasına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Çilingir :
Bekar için nikaha, sırları gizlemeye, Çilingirin ev kapısına kilit takması evlenmeye, işyerine takması iş kurmaya yahut simsarlığa, Mesleği çilingirlik olan kimsenin ağaç kilit yaptığını görmek iki yüzlülüğü reddetmeye, demir kilit yaptığını görmek zor vve çitin işleri başarmaya delalet eder.

---
Çilingir rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.