Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Su Arkı Görmek

Rüyada Su Arkı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Su Arkı :
Rüyada su arkı görmek, han, dükkan, san'at ve yolculuk gibi rızkın geleceği yerlere ve sebebine delalet eder. Bazan, bostanları sulamakla beraber suyu olduğundan çekmesine binaen yara ve çıbanlara delalet eder. Bazen de sulamağa ve yolcuların gittiği yola delalet eder. Çoğu kere, boğaza delalet eder. Çünkü boğaz vücudun su kanalıdır.
Rüyada su kanalı halkın hayatına delalet eder, eğer umum halk için olursa. Yahut yapanın hayatına delalet eder, eğer hususi olursa.
Bir su akıntısı ki, bir adam onu kapatıp orada boğulmazsa tabirce nehir akıntısı gibi değildir. Ancak, rüyada hasseten ona sahip olan bir kimse için güzel hayattır, eğer suyun akacağı yerden dışarı taşmaz ise, eğer akacağı yerden sağ ve sol taraflara taşarsa, o yer halkı için üzüntü ve kederdir. Su kanalı evler arasında akarsa, suyu tatlı ve saf olursa yine tabir teiniz bir hayattır. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada akan bir suya sahip olsa reislik ve nıenfaata nail olur, dediler.
Bir kimse rüyada çöp ve süprüntü ile dolu bir kanal görse halbuki onu yıkayıp onda olan şeyi temizlese, o kimse pamuk kullanarak kendisini temiz tutar. Ayağından su aktığını görse, o kimsenin vücudunda su toplanır.
Bir kimse rüyada bir .şehrin dışından içine doğru bir kanalla temiz su aktığını ve halkın o sudan içerek Allah (C.C.
İhya Rüya Tabirleri
Su Arkı :
Bakınız; Suyolu.

---
Su Arkı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.