Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Bağırsak Görmek

Rüyada Bağırsak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Bağırsak :
Bir kimsenin rüyasında bağırsak görmesi; o kimsenin aile fertleri, içinde bulunduğu topluluk ve mensub olduğu millet ile tabir edilir.Rüyanızda bağırsak yediğinizi görmeniz; içinde bulunduğunuz topluluktan mal ve fayda geleceğine, bir başka yoruma göre de bir memuriyete atanacağınıza ve işe gireceğinize delalet eder.Câbiru'l-Mağribî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bağırsaklarının karnından dışarıya çıktığını görmesi; altı şekilde tabir edilir. Bunlar da: Rızık kazanma, işe girme, haram mal elde etme, yardım isteme, kötü söz sarfetme ve çocuk olması. Bir rivayete göre de günahlardan kaçınmaya ve tövbe etmeye işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Bağırsak :
Bağırsak, insanın kabilesi ve dostlarıyla yorumlanır. Bağırsak yediğini gören, kavminden mal elde eder. Bir rivayete göre ehilse, büyük bir memuriyete gelir.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Bağırsaklarının karnından dışarı çıktığını görenin, evladı vefat eder. Bir kavle göre tevbe eder.
Cafer-i Sadık bağırsak rüyasını şunlarla tabir ediyor: Haram mal, kötü söz, şefaat, evlat, maişet ve iş.
Bazıları demişlerdir ki: Birçok bağırsak aldığını görenin eline, haram mal geçer. Bağırsaklarını karışık gören aleyhinde sözler duyar. Bağırsaklarını düzeltip yerleştiren, işlerini intizama koyar ve şefaate nail olur. Bağırsaklarının ağrıdığını gören, rızk darlığı çeker. Işleri zorlaşır. Bağırsaklarını parça parça görenin, çocukları vefat eder. Kopmuş bağırsağının birbirine eklendiğini gören, evladının vefatından sonra tekrar çocuk sahibi olur yahut kaybettiği malına yeniden kavuşur.
Karnının açılıp bağırsaklarının yıkandığını gören günahlarından vazgeçer, tevbe eder. Bağırsaklarının içindeki pisliği yiyen veya cebine koyan, haram mal yer. Birine bağırsak verdiğini gören, haramdan sadaka verir. Birçok bağırsağın küme halinde yığılı olduğunu görenin akrabaları, maişet darlığı hususunda toplanıp görüşürler.
Bağırsaklarının koptuğunu fakat acı duymadığını gören, haram maldan kurtulur ve rahatlar. Dışardan bağırsaklarını tekrar karnına koyan, kaybettiği malının yerine yine haram kazanır.
İhya Rüya Tabirleri
Bağırsak :
Kişinin malı ve eşidir. Bağırsağın dışarı çıkması hastalanmaya, Kendi bağırsağını yemek kendi malını yemeye, Dışarı çıkan bağırsağını bir güzel toplayıp karnını yıkayarak bunu yerine koymak şerefli bir ölüme, Bağırsak hastalığı çoluk cocuğunu güçlükle ggeçindirmeye, bu hastalıktan kurtulmak refaha kavuşmaya, bağırsakta gaz olması şüpheli kazanca yahut faiz yemeye, Bilinmeyen ve çok bağırsak hazine ya da beklenmedik mala, Bağırsağın kokması şüpheli kazanca delalet eder.

---
Bağırsak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.