Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cilacı Görmek

Rüyada Cilacı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cilacı :
Rüyanızda herhangi bir şeyi cilalayan ve parlatan bir kimseyi görmeniz; mala ve mülke kavuşacağınıza veya bir devlet adamı olacağınıza delalet eder. Rüyasında bir şeyi cilaladığını gören kimsenin; eğer lâyıksa büyük bir mertebeye yükseleceğine, değilse bir büyüğünün yanında işe gireceğine işaret eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir şeyi cilaladığını görmesi; o kimsenin devlet memurluğuna girip bundan hayır ve menfaat göreceğine yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Cilacı :
Bu rüya, melik veya vezirle yorumlanır. Bir şeyi cilaladığını gören; ya mevki sahibi olur, ya devlet hizmetine girer veya durumu düzelir.
Kirmani diyor ki: Bir şeyi cilaladığını gören (dindarsa) devlet hizmetine girer. Hayır ve menfaat bulur. Rüya sahibi dinden uzaksa yalan, iftira ve dalkavuklukla meşgul olur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Cilacı :
Bir kimsenin rüyada cilacı görmesi, devlet erkanına işaret eder. Yine rüyada bir şeye cila verdiğim gören, izzet ve yüksek makama erer. Eğer ehil değilse hükümet hizmetinde bulunmaya veya devlet büyüklerinden birinin yanına işçi olarak girmeye işaret eder.

---
Cilacı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.