Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada Dilenci Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Dilenci :
Kişinin rüyasında dilendiğini ve para istediği kimselerin kendisine bir şey verdiğini görmesi; o kimsenin hayra kavuşacağına, rüyasında dilendiği halde bir şey verilmediğini görmesi; o kimsenin sıkıntıya kalacağına ve zarar göreceğine işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Dilenci :
Rüyasında dilendiğini ve talepte bulunduğu kimselerin kendisine bir şeyler verdiğini gören, hayra ve menfaate erer. Dilendiği halde bir şey verilmediğini gören, müşkülata uğrar. Zararı olur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Dilenci :
Rüyada görülen dilenci, ilmi öğrenen talebeye eğer istediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nail olmasına işarettir.Dilencinin alçak gönülllü ve mütevazı olması, kurtuluş ve zaferdir.Dilenciler, üzüntü ve sıkıntıya, kendisi için anz olacak fakirliğe işarettir.Bir kimsenin rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarar ve büyük şiddete, rüya sahibinin veya kendisinin işinde çalışan yardımcıların vefat ctmelerine işarettir.Bir takım dilencilerin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek darılma ve perişanlığı işarettir. Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldılarsa, bu rüya büyük zarara işarettir. Dilendiğim ve kendisine de bir şeylerverildiğini gören kimse, zelil olur.

İhya Rüya Tabirleri
Dilenci :
Temiz yüzlü dilenci ilim istemeye, hayrı dilemeye, Pejmurde kılıklı dilenci zillete, pişman olunacak işlere delalet eder.

---
Dilenci rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.