Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Hindistan Cevizi Görmek

Rüyada Hindistan Cevizi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Hindistan Cevizi :
Rüyada hindistan cevizi görülmesi; batıl ilimlerle uğraşan bir kişi ile yorumlanır. Rüyanızda hindistan cevizi yediğinizi görmeniz; batıl ilmi tasdik edeceğinize, bir yoruma göre de Hindistan cevizi görülmesi veya yenilmesi; kalbi katı, kaba bir adamla veya hindli bir kadınla yorumlanır. İbn-i Kesîrin yorumuna göre: Rüyanızda hindistan cevizi görmeniz; bir müneccim tarafından gelecek hayra yorumlanır. Bir yoruma göre de hindistan cevizi iri yarı bir hizmetçiye işarettir. Rüyanızda hindistan cevizi yediğinizi görmeniz; sizin dini yönünüzün kuvvetine, dualarınızın Allah tarafından kabul olunduğuna, kişinin rüyasında hindistan cevizi yediğini ve bundan hiç kimseye vermediğini görmesi; o kişinin bilgin birisi olduğuna ve fakat bu bilgisinden kimsenin istifade edemediğine delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Hindistan Cevizi :
Hindistan cevizi bir müneccim(*) tarafından gelecek mala delalet eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi müneccimin sözüne değer verir. Sayet cevizi yerse, o sözü tasdik eder. Merhametsiz bir adama da delildir.
Başka bir görüşe göre, hindistan cevizi iri yarı bir adama yahut Hintli bir cariyeye işarettir.
Cevz-i bevva denilen Hint cevizi yediğini gören, dine bağlı olur. Dini ilimlerin tahsilini yapar. Bu cevizi yemeyen, ilim tahsil etmez ve kimseye faydalı olmaz.
İhya Rüya Tabirleri
Hindistan Cevizi :
Bakınız; Ceviz.

---
Hindistan Cevizi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.