Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Hizmetçi Görmek

Rüyada Hizmetçi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Hizmetçi :
Ücret mukabili hizmet eden birini rüyada görmek; bazen hayır, bazen şerdir (köle ve cariye hariç). Bir kısım tabirciye göre, memuriyet, vazife, şeref ve kudretle yorumlanır.
Rüyasında büyük bir zatın hizmetçisi olduğunu gören, ni'met ve devlete nail olur. Böyle mühim bir şahsiyetin, birine hizmetkar olduğunu görmek; onun makamını kaybedeeceğine delalet eder. Memursa, azledilir. Zenginse, fakir düşer. Kahya olduğunu gören; ehilse, zamanın idarecilerine müşavir olur. Böyle bir makam için uygun değilse bile, haline göre bir yere gelir, nüfuz sahibi olur. Sözü dinlenir.
Vekilharçlık yaptığını gören, bol rızka kavuşur. Geçimi kolay olur. Bir rivayete göre, eline hırsızlık vb. bir yolla haram mal geçer. Kilerci olmak; vekilharçlık gibi yorumlanır. Aşçıbaşı olan, fakirleri doyurmayı başarır. Birçok kimse, ondan faydalanır. Aşçı çırağı olan, hayra yardım eder. Fakirlere faydalı olmayı teşvik eder. Bu sayede sevap kazanır.
Bakanlar katında kapıcı olan, hayır yapılmasını engeller. Han, mağaza gibi bir yerde aynı vazifeyi yapan, halka kolaylık gösterir. Bu sayede güzel bir şöhret yapar. Bu işlerde çalışanları görmek ve onlarla konuşmak; aynı suretde tabir olunur.
Evinde hizmetçiler gören, layıksa büyük mevki sahibi olur. Memuriyetten azl edilmişse, vazifesine tekrar kavuşur. Memursa yerinde yükselir. Zenginse, serveti artar. Fakirse, zengin olur.
İhya Rüya Tabirleri
Hizmetçi :
Güzel geçime, şeref ve yüceliğe, Hizmetçi olduğunu görmek, hizmetinde bulunduğu yerin efendisi olmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kadın hizmetçi.)

---
Hizmetçi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.