Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Idrar Görmek

Rüyada Idrar Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Idrar :
Ibn-i Sirin demiştir ki: Rüyada uygun bir mahale idrarını yaptığını gören, sıkıntısından kurtulur.
Kirmani'ye göre, kanlı idrar; sakat evlada işarettir.
Idrarının birazını akıtıp birazını tutan, malının bir parçasını telef eder. Idrarını yaptıktan sonra halkın bu idrarı yüzlerini silmek için kullandıklarını görenin, dindar ve ahali nazarında sayılacak bir evladı olur.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Idrarını bir mescidde yapan, mal biriktirir. Idrarını elbisesinin üzerine yapan, malını ailesi için harcar.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Bilmediği bir yere idrarını yapan, tanımadığı bir kadınla evlenir. Kendine ait bir kabın içine idrar yapan, malını neticesinde fayda sağlayacağı yere harcar. Ticari bir eşya üzerine idrar yapan, o eşya sebebiyle zarar eder. Yaptığı idrarın, aynı yerde başkasınınkiyle karıştığını görmek; evlilik yoluyla akraba olmaktır. Damatlıktır. Idrarını sıkıştırdığını gören, karısıyla tartışır. Sıkıştığı halde idrarını yapacak yer bulamayan, parasını gömmek ister. Fakat, münasip bir yer bulamaz.
Rüyasında kendi üzerine birinin idrarını yaptığını görmek; o insandan mal kazanmaktır. Çok idrar yaptığını gören kadın, evlenmek ister. Tanınmış bir zatın idrarını içen, onu çok sever. Sarı renkli idrar; zayıf bir evlada işarettir. Bir yere idrarını yapan, orayla akrabalık kurar. Idrarını mescide veya minbere yapanın çocuğu, halka imam olur.
İhya Rüya Tabirleri
Idrar :
Bakınız; Sidik.

---
Idrar rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.