Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek

Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Soğuk Ve Sıcak :
Rüyada sıcak hava görülmesi gam ve kedere, soğuk hava görülmesi acı ve azaba işaret eder. Bir kimsenin rüyasın da vücudunun parçalarından herhangi birinin soğuktan donduğunu görmesi; o kimsenin ya kendisinin veya akrabalarından birisinin öleceğine delalet eder. Rüyanızda güneşin hararetinden bunalıp gölgeye kaçtığınızı görmeniz; sizin keder ve üzüntüden kurtulacağınıza, rüyanızda gölgede üşüdüğünüzü ve güneş çıkıp ısındığınızı görmeniz; eğer fakir iseniz fakirlikten kurtulacağınıza yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Soğuk Ve Sıcak :
Sıcak hava, üzüntü, soğuk hava; mihnet ve azapla yorumlanır. Azalarından birinin donduğunu gören, ya kendi helak olur yahut bir akrabası vefat eder. Kışın rüyada çok soğuk olduğunu görmek, kötü değildir. Aynı şekilde yaz mevsiminde havanın sıcak olduğunu görmek; zararlı değildir.
Güneşten rahatsız olup gölgeye sığındığını gören; üzüntüden, gölgede üşüdüğü için güneşe çıkıp ısındığını gören; fakirlikten kurtulur. Rüyada üşümek, yoksulluğa işarettir. Soğuk sebebiyle ateşin karşısında ısınan, devlet hizmetine girer. Fakat, korda ısınan; yetim malına göz diker. Dumanla ısınmak, büyük bir felakete atılmaktır.

---
Soğuk Ve Sıcak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.