Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tabanca Görmek

Rüyada Tabanca Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Tabanca :
Tabanca görmeniz sizin kötü bir söz işiteceğinize veya hüzün ve kedere maruz kalacağınıza, rüyanızda elinizde bir tabancanın bulunduğunu, fakat bununla ateş etmediğinizi görmeniz; sizin kötü sözler sarf ederek herkesi kırma imkânınız olduğu halde bunu yapmaktan çekindiğinize yorumlanır. Rüyanızda elinizdeki tabanca ile bir başkasına ateş ettiğinizi gör­meniz; sizin ateş ettiğinizi gördüğünüz kimseye bir iftirada bulunacağınıza, rüyanızda elinizdeki bir boş tabanca ile birisine nişan aldığınızı görmeniz; sizin iftira atarak herkesi korkuttuğunuza, rüyanızda tabancanızın bozulduğunu veya kırıldığını görmeniz; sizin iftira atarak halkı korkutmak istediğinize, fakat bunda muvaffak olamadığınıza delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Tabanca :
Tabanca rüyası, kötü söz ve üzüntüyle tabir olunur. Elindeki tabancayı kullanmadığını, bununla kurşun atmadığını gören, halka eziyet edebilecek mevkide olmasına rağmen bundan kaçınır.
Kirmani'ye göre, elindeki tabanca ile birine kurşun attığını gören kimse, o şahsa iftira eder. Boş tabanca ile nişan aldığını gören, halkı tehdit eder. Tabancası bozulan şahıs; halka iftira etmek, eziyet çektirmek ister. Fakat buna muvaffak olamaz. Tabirci bu rüyada ufak madeni şeyler atan bir yay cinsini esas almış; tabancayı buna kıyas etmiştir. Bilindiği gibi büyük yorumcuların yaşadıkları devirlerde tabanca yoktu. (Ayrıca Bkz. Tüfek.)
Molla Cami Rüya Tabirleri
Tabanca :
Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir. Tabancasını ateşlediğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Tabanca :
Bakınız; Silah.

---
Tabanca rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.