Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Yıldız Görmek

Rüyada Yıldız Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Yıldız :
Bilinen yıldızlar, memleketin ileri gelenlerine, diğer yıldızlar; askere ve halka delalet eder.
Yıldızlara malik olduğunu gören, eşrafın sevgisini kazanır. Sahip olduğu yıldızların bir kısmını veya tamamını kaybeden, halkın sevgisini kaybeder. Kendisine bir yıldız geldiğini yahut onun nurunu aldığını gören, halktan menfaat sağlar. Bir hanede veya semada yıldızların parladığını görmek; yüksek makama ve itibara delalet eder. Bilinen yıldızlardan birine bakan; isabetli hareket eder, hidayete erer ve sevap kazanır. Yemek yer gibi yıldızları yiyen, halkın gıybetine düşer.
Bir yıldızı elinde tutan, evliyse; çocuk sahibi olur. Bir yıldızın düştüğünü görenin evladı hasta ise, vefat eder yahutta memleketin ileri gelenlerinden biri ölür. Kendisine atılan bir yıldızla vurulduğunu gören, şeytanın şerrine uğrar. Fakat, kurtulur. Gökten düşen bir yıldızın gemiye isabet etmesi, o geminin batacağına işarettir. Kendisine ait olduğu söylenen bir yıldızın düştüğünü gören, yakın zamanda vefat eder. Başının yıldız olduğunu gören, birçok borca girer. Bir yıldızın inerek yanına geldiğini görenin, gurbetteki kimsesi salimen döner. Karısı hamile ise, selametle doğum yapar ve çocuk yaşar. Hanesinde yıldızların toplandığını gören hastaysa, vefat eder. Sağlıklı ise, dostları çok olur.
İhya Rüya Tabirleri
Yıldız :
İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, Evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, Yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, Gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, Güneş sistemindeki geezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, Yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, Yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine - Allah korusun- sövmeye, Yıldızı emmek ilim öğrenmeye, Yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.

---
Yıldız rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.