Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Zaferan Görmek

Rüyada Zaferan Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Zaferan :
Bir kimsenin rüyasında zaferan otu görmesi; o kimsenin eline mal geçeceğine veya övgüye layık bir iş yapacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zaferan ile yemek pişirdiğini görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına, kişinin rüyasında elbisesine veya vücuduna zaferan bulaştığını görmesi; o kimsenin hasta olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zaferan öğüttüğünü görmesi; hayret edeceği bir işi yapacağına işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Zaferan :
Zaferan satın aldığını veya birinin verdiğini gören, zengin bir kadınla evlenir. Yüklerle zaferanı olduğunu gören, büyük mal ve ni'mete kavuşur. Havanda za'feran dövdüğünü gören, bir kadınla münasebette bulunur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Zaferan :
Rüyada görülen zaferan, kendisinde ölüm haberi bulunan ferahlığa işarettir. Rüyada zaferan görmek, yapacağı bir iş için verilecek zamana işarettir. Bazen zaferan, ferahlık, sevinç ve bu gibi yerlerde kadınların toplanmasına işarettir. Rüyada zaferanın görmek, sevindirici haberlere veya yabancı insana işarettir.Rüyada görülen zaferan, iyi şekilde methedilmeye ve güzel isme işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Zaferan :
İnsanın vücudunda ve elbisesinde lekesi ve rengi belirmemiş olan zaferan hayırla ve güzel isimle anılmaya, Rengi elbiseye etki yapmış olan zaferan hastalığa, Zaferan öğütmek şaşılacak bir işte bulunmaya delalet eder.

---
Zaferan rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.