Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Nafaka Görmek

Rüyada Nafaka Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Nafaka :
Bir kimsenin rüyasında başka birisine kanuni bir nafaka ödediğini veya bir başkasından kanuni bir nafaka aldığını görmesi, o kimsenin hiç bir zaman uyum sağlayamadığı eşiyle kavgalı bulunduğuna ve bu nedenle de daima üzüntülü bir hayat yaşadığına işaret eder. Bir kadının rüyasında kocasından ayrılarak nafaka aldığını görmesi; o kadının evlilik hayatının devamlı surette geçimsizlik içinde geçeceğine ve tam mânâsiyle mes'ud olamayacağına işaretle tabir olunur.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Nafaka :
Rüyada nafaka ödediğini görmek, şu an yaşadığınız şeylerin geçmişte yaptığınız hataların ve eylemlerin sonucu olduğuna işaret eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Nafaka :
Rüyada bir kimsenin mahremlerine nafaka vermesi veya onları bol bir şekilde geçindirmek, o kimsenin mali durumunun iyi olduğuna, çocuklarını korumasına ve: "(Hayır için) ne harcarsanız o, bunun ardından (daha iyisini) lütefeder. O rızıklandıranların hayırlısıdır." ayet mealine göre önceden, mal, çocuk gibi gelinden çıkmış ve gitmiş olan şeyin yeniden yerine gelmesine işarettir. Rüyada malının zorla sarf ve intak edildiğini gören kimsenin, ecelinin yaklaştırma işarettir. Nafaka genişlik ve bolluk göstermek, nifaka işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Nafaka :
Kendi rızası ile yakınlarına nafaka verdiğini görmek maddi durumun iliyiğine, çoluk çocuğunu korumaya, elden çıkan şeyleri yeniden kazanmaya; İstemeyerek nafaka verdiğini görmek ecelin yaklaşmasına; Nafakada aşırı cömert devarandığını görmek nifak ve bozzgunculuğa delalet eder.

---
Nafaka rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.