Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Boğmak Görmek

Rüyada Boğmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Boğmak :
Bir şahsın rüyasında herhangi bir kimseyi elleriyle veya ip atarak boğduğunu görmesi; yakınları tarafından zulüm ve haksızlığa uğrayacağına ve bundan dolayı da bütün işlerinin altüst olacağına delalet eder. Bazen de kişinin rüyasında herhangi bir kimseyi boğduğunu görmesi; çevresindeki insanların kalplerini kırdığına işaretle tabir olunur. Rüyanızda herhangi bir kimsenin sizi boğmak kastıyla üzerinize atıldığını görmeniz; işlediğiniz günahlarınızın affı için Allah'a yalvarmanız ve küçük bir hayırda bulunmanız gerektiğine işaret eder. Rüyanızda kendinizi asarak boğduğunuzu görmeniz; keder ve üzüntüye maruz kalacağınıza yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kendisini astığını görmesi; o kimsenin artık kendisini astığını gördüğü evde oturmaması gerektiğine işaret eder. Bazen de bir kimsenin rüyasında kendisini boğduğunu görmesi; borcundan dolayı arandığına ve sıkıştırıldığına delalet eder
Molla Cami Rüya Tabirleri
Boğmak :
Bir kimse rüyada boğulduğunu görse, kendisine yüklenen emanet ve velayetten dolayı izdırap çeker. Bir kimse kendisini asarak boğduğunu görse, üzüntü ve kedere ve o kimse nin evinde ve kendisini asıp boğduğunu gördüğü yerde ikamet etmemesine işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Boğmak :
Solunum yolu hastalığından boğulmak haksız kazançtan ceza görmeye, İple boğulmak üstlendiği işten dolayı sıkıntı çekmeye, Kendini asarak boğduğunu görmek üzüntüye ya da bu işin meydana geldiği yerde yaşamaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Boğulmak.)

---
Boğmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.