Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Canbaz Görmek

Rüyada Canbaz Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Canbaz :
Bir kimsenin rüyasında cambaz görmesi; aldatma ile yorumlanır. Kişinin rüyasında cambaz olduğunu ve bir ipin üzerinde cambazvârî bir şekilde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin zor bir işi başaracağına, cambazlık yaparken ipten düştüğünü görmesi ise; o işin hallinin zor olacağına, rüyanızda bir cambazla tanışarak ondan cambazlık sanatını öğrendiğinizi görmeniz; bir dostunuzdan bir iş hakkında bazı bilgiler alacağınıza veya bir iş konusunda o dostunuzdan bazı evrakları imzalamasını isteyeceğinize işaret eder. Bir kimsenin rüyasında koyun cambazı görmesi; halkın ileri gelen kişilerini dünyasına tercih eden ve işleri idare eden bir kişi olacağınıza, kişinin rüyasında cariye veya köle satan cambaz görmesi; o kimsenin haber sahibi bir kişi olduğuna yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında hayvan satan cambaz görmesi; o kimsenin kara avcısı olduğuna, rüyasında köle satan cambaz görmesi; o kimsenin deniz avcısı olduğuna delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Canbaz :
Rüyada koyun ve diğer hayvanları alıp satan canbazı görmek, halkın şereflilerini dünyasına tercih eden ve işleri idare eden kimseye işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Canbaz :
Hayvan canbazı görmek işleri idare eden kimseye, kara avcısına; Cariye ve köle satan canbazı görmek haber getiren kimseye; Sirk canbazı görmek halkın dikkatini çekecek işler yapmaya yahut soytarılığa delalet eder.

---
Canbaz rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.