Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kuruyemişçi Görmek

Rüyada Kuruyemişçi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Kuruyemişçi :
Rüyada görülen kuru yemişçi, halkın sırlarını bilen ve yanında birtakım hürmete değer kimselerin malları toplanmış bulunan emin bir kimsedir. Çünkü ağaçlar hürmete değer ve haysiyetli adamlardır. Ağaçların meyvesi onların mallarıdır.
Kuru yemişçinin yanında çuval ve dağarcık gibi şeyler içinde bulunan kuru yemişler, birtakım zatların o emin kimseye koruması için gizlice emanet suretiyle vermiş oldukları maldır. Çünkü dağarcık ve çuval gibi kaplar tabirce, sırdır. Eğer onların içinden bir şey açıkta görülse, o kimse sırrı açıklamakla hainlik eder ve o emanet bırakılan malda hile olur.
Rüyada kuru yemişçiden yemiş aldığını gören kimse, o emin kimsenin yanında bırakılan emanet maldan faydalanmak ve onları alıp kullanmak ister. Kuru yemişçiyi görmek, işleri bitirmeye, sözünde sadık olmaya, garip şeyleri bilen kimseye, üzüntü, keder, sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Kuruyemişçi :
Rüyada görülen kuru yemişçi, halkın sırlarını bilen birtakım hürmete değer kimselerin malları toplanmış bulunan emin bir kimsedir, Kum yemişçinin yanında bulunan kuru yemişler, birtakım zatların o kimseye koruması için emanet olarak vermiş oldukları maldır. Rüyada kuru yemişçiden yemiş aldığını gören kimse, o kimsenin yanında bırakılan emanet maldan faydalanmak ve onları alıp kullanmak ister. Kuru yemişçiyi görmek, işleri bitirmeye, sözünde sadık olmaya. garip şeyleri bilen kimseye, üzüntü, keder, sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Kuruyemişçi :

---
Kuruyemişçi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.